Francouzská skupina Savencia uzavře koncem února 2026 mlékárnu v Hodoníně, kde vyrábí tavené sýry - například značku Apetito. Výrobu přesune do Německa. Dotkne se to 100 pracovníků. Firma Savencia F&D CZ to oznámila v tiskové zprávě na svém webu. Zdůvodnila to poklesem poptávky po tavených sýrech.
Hodonínská mlékárna, provozovaná firmou Savencia F&D, ukončí v únoru 2026 svůj provoz a přesune výrobu do Německa. Uzavření mlékárny se dotkne sto zaměstnanců. Důvodem je nižší poptávka po tavených sýrech, které mlékárna vyrábí.
Hodonín - Francouzská skupina Savencia uzavře koncem února 2026 mlékárnu v Hodoníně, kde vyrábí tavené sýry - například značku Apetito. Výrobu přesune do Německa. Dotkne se to 100 pracovníků. Firma...
Francouzská skupina Savencia uzavře koncem února 2026 mlékárnu v Hodoníně, kde vyrábí tavené sýry – například značku Apetito. Výrobu přesune do Německa. Změna se dotkne 100 pracovníků. Firma to zdůvodnila poklesem poptávky po tavených sýrech. Zaměstnancům chce Savencia pomoci s hledáním nového místa.
Francouzská skupina Savencia uzavře koncem února 2026 mlékárnu v Hodoníně, kde vyrábí tavené sýry – například značku Apetito. Výrobu přesune do Německa. Změna se dotkne 100 pracovníků. Firma to zdůvodnila poklesem poptávky po tavených sýrech. Zaměstnancům chce Savencia pomoci s hledáním nového místa.