Kategorické pozadí

Zmrzlinu lze vyrobit z čehokoliv, dělal jsem ji z hub i syrečků, říká zmrzlinář

Vystudovaný zeměměřič Honza Hochsteiger se k výrobě zmrzliny dostal před třiadvaceti lety náhodou při návštěvě zmrzlinárny. Práce s ní ho zaujala natolik, že se jí rozhodl věnovat naplno. Čtyři roky žil v Itálii, kde také studoval na Carpigiani Gelato University. Před deseti lety si otevřel vlastní podnik. V rozhovoru pro iDNES.cz popisuje, co nesmí chybět v dobré zmrzlině a jaké jsou současné trendy.

Zdroj: iDNES Zprávy
B+

Související články

Domácí

Odmítám úplně dospět, tvrdí Robbie Williams. V Praze vystoupí už počtvrté

Legendární Robbie Williams se po vystoupeních v letech 2003, 2014 a 2017 počtvrté vrací do Prahy. Na svém evropském turné se už v neděli 7. září zastaví v O2 areně. Kariéra britského zpěváka a skladatele byla provázena řadou skandálů, zahrnujících veřejné odhalování a pózování na odvážných fotografiích. Byl často kritizován za své hvězdné manýry i některá prohlášení, nicméně je pravda, že jeho slova baví. Co si myslí o sobě a své sexuální orientaci? Jaký má vztah k majetku a v co věří? Deník pře

5. 9. • Deník.cz
N
Domácí

Krása nebeská. Oblohu nad Karlovarskem ozdobila obrácená duha

Nebe nad Karlovarskem ve čtvrtek zkrášlil neobvyklý úkaz. Na obloze se totiž objevila obrácená duha. Jedná se o halový jev odborně nazývaný cirkumzenitální oblouk.

5. 9. • Deník.cz
N
Domácí

Vlakem po Česku dvoustovkou? Tratí s vyšší rychlostí bude přibývat

Česká železnice vstoupila do nové éry. Až do neděle 31. srpna platil pro vlaky maximální rychlostní limit 160 kilometrů za hodinu, nově smějí jezdit rychlostí 200 kilometrů za hodinu. Zvýšení rychlostního limitu ovšem není plošné, týká se jen vybraných traťových úseků. Postupně by jich mělo přibývat. Správa železnic prozradila, kde by mohla být v příštích letech vyšší maximálka povolená. Cestování vlakem má v budoucnu zrychlit také výstavba vysokorychlostních tratí.

5. 9. • Deník.cz
N

Reklama

Chcete zde inzerovat? Kontaktujte nás.